Allt för företaget – Från webbdesign till Startup

Tips

För dig som driver e-handel

Om ditt företag driver e-handel ska du veta att det finns ett nytt sätt att visa upp era produkter på. Den nya trenden är live video shopping där era kunder kan se produkterna i realtid, samtidigt som de kan ställa frågor till personerna som visar upp produkterna. Skapa något nytt och häng på den nya trenden med live video shopping.

Som företag måste ni först registrera er och ingå ett samarbete med företaget som erbjuder denna tjänst. När ni laddat ner mjukvaran kan ni skapa rum, varje rum får en egen länk som ni sedan kan skicka ut till de kunder som är intresserade. När personer kommer in i rummet som skapats kan ni visa de produkter som efterfrågas i realtid samtidigt som era kunder kan ställa frågor om produkterna.

Live video shopping har varit populärt och funnits i Kina som ett sätt att handla på under flera års tid. Under 2020 var cirka 20 procent av alla online shopping i Kina gjord med hjälp av live video shopping. Bambuser lanserade live video shopping under 2020 i Europa och trenden visar tydligt att allt fler människor väljer att shoppa på de här viset.