Allt för företaget – Från webbdesign till Startup

Webbdesign

Att tänka på när man skapar sin sajt

Idag så är det relativt enkelt att skapa en webbsajt och som företag så är det viktigt att tänka sig för när man påbörjar detta arbete. Vilket syfte ska sajten ha och hur ska den se ut. Det är viktigt att det blir rätt från början så man inte behöver bygga om hela sajten efter ett år eller så.

Så klart så finns det webbyråer att anlita och det är något som vi rekommenderar. Men se till så ni får ett verktyg som gör det enkelt att uppdatera er sajt. lås er inte med konstiga avtal där ni måste anlita webbyrån för att göra varje liten uppdatering. Det finns många goda exempel online på sajter som kan vara värda att ta en titt på när man ska bygga sin egna sajt. Leta upp något exempel som ni tycker om och försök skapa er sajt utifrån denna som förebild.

En sajt kan man bygga hur avancerad som helst, men låt det vara enkelt. Tänk på den som ska besöka er sajt och kanske inte har så stor kunskap och erfarenhet av att surfa på nätet. En lättnavigerad meny är att föredra och det ska gå snabbt att hitta det man söker efter. Tänk också att Google ska tycka om din sajt så den kan klättra i sökresultaten. Det gäller att underhålla sin sajt så det är en stor fördel om det finns någon på företaget som kan uppdatera och sköta om den sajt som företaget har på nätet.