Allt för företaget – Från webbdesign till Startup

Tips

Viktigt att synas även analogt

Hög digital närvaro är numera en viktig ingrediens i ett företags framgångsrecept. Många lägger mycket krut på att synas på rätt ställen på rätt sätt. Men den i den strävan så är det lätt att glömma bort världen bortom skärmen. Om du inte bedriver en helt digital verksamhet så är det också viktigt att synas även IRL. Här kommer några tips på hur du ökar din närvaro bortom skärmen.

Om du bedriver en väldigt digital verksamhet så kanske du inte har så många kunder eller leverantörer som besöker dig. Men många företag har ändå behov av att möta människor fysiskt. En viktig aspekt som många glömmer är att den lokal närvaro många gånger är viktig för att kunna rekrytera nya förmågor till företaget. Om du har en lokal så förestår vi att du skyltar upp den även om du inte har mängder av besökare, helt enkelt för att etablera dig i människors medvetande och skapa igenkänning för ditt varumärke. Easytryck har ett stort utbud av produkter som du kan synas på. Om du har tjänstebil så kanske dekaler på bilen kan vara ett bra sätt att ha en rullande reklampelare.

Ett annat bra sätt att synas är att nätverka. Detta är kanske redan en självklarhet för dig på sociala medier, hemsidor och liknande. Men att delta i fysiska möten med andra företagare är också ett viktigt sätt att synas på. Även här handlar det om att kunna underlätta rekrytering, men också göra varumärket känt lokalt för att knyta kunder och leverantörer till sig. Som ägare så kan det också vara ett värdefullt sätt att bolla idéer och utbyta erfarenheten. Kanske kan du testa nya produkter eller tjänster på andra företagare och på det sättet kunna finslipa ditt erbjudande.