Allt för företaget – Från webbdesign till Startup

Tips

För dig som gärna skriver dagbok

Att skriva ner tankar och idéer varje dag kan vara ett bra sätt att tömma huvudet på funderingar. Samtidigt kommer du att kunna se tillbaka på dagboken senare för att minnas allt du har gjort. Beställ via Internet om du vill du börja skriva dagbok eller om du har fyllt din gamla.

Förvara minnen i en dagbok

Det är lätt att glömma allting du har gjort under livet, ibland kommer du inte ens ihåg vad du gjorde förra veckan. Med en dagbok kan du förvara både roliga och sämre stunder från livet och sedan blicka tillbaka på dem senare.

Dagbok är ett perfekt sätt att fundera över dina problem och få en sorts terapi genom att skriva ner allt. Du behöver inte heller tänka på grammatiken eller vilka ord du använder, dagboken är till enbart för dig.

För den som har skrivit dagbok redan sedan tidig ålder är det roligt att gå igenom och se hur du har utvecklats under åren som gått. Ett problem du tyckte var stort då du var 20 år är idag ett minne blott och något du kan skratta åt. Men just i den stunden kanske du fick lugna dig genom att klottra ner det på ett papper.